VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

07889cbe-1c68-428e-b17b-510dbf30d772

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Nieuwe website VHG Branche-opleiding

do 22 feb 2024

​Wie nieuwe kennis en vaardigheden wil ontwikkelen, is bij de VHG Branche-opleiding aan het goede adres. Al jaren organiseren we – samen met opleidingspartners – praktijkgerichte opleidingen, cursussen en workshops. Het aanbod groeit en de belangstelling ervoor ook! Daarom hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld, waar alle mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar zijn gebracht. ​

Vakopleidingen

Naast de welbekende VHG Branche-opleidingen voor Vakbekwaam Hovenier, zijn er in de loop van de tijd ook de opleidingen voor Assistent Hovenier, Aankomend Projectleider, Interieurbeplanter en Assistent Groenvoorziener bijgekomen.

Cursussen

Om jou als groenprofessionals in alle facetten van je vak te ondersteunen, biedt VHG ook cursussen waarmee je jouw kennis en vaardigheden kunt vergroten. Bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek, bouwtechniek, maar ook als het gaat om leidinggeven en het begeleiden van nieuwe instromers.

Professionalisering

Binnen het VHG Professionaliseringsprogramma bieden we een handige bedrijfsscan en een compleet workshopprogramma om jouw bedrijfsvoering (verder) te verbeteren. Van Beter organiseren tot Beter Leidinggeven en het beter inzetten van sociale media.

Duurzame inzetbaarheid

Verder hebben we binnen het project #VitaleHoveniers onze krachten gebundeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Er is een compleet pakket aan pilots, cursussen, opleidingen en coaching zodat de medewerkers in het groen gezond en vitaal kunnen blijven werken.

E-learnings

En dan hebben we ook nog allerlei e-learnings, waarmee je op de tijd en plaats dat het jou uitkomt, interessante kennis opdoet. Over planten, bodem en bemesting, Het Levende Gebouw enzovoorts.

Kortom: een zee aan mogelijkheden voor jou als groenprofessional voor een leven lang ontwikkelen!

Ontdek het aanbod op de website van VHG Branche-opleiding!

Ontdek het uitgebreide assortiment opleidingen, cursussen, e-learnings en workshops. Of je nu wilt werken aan jouw professionele groei, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een nieuwe passie wilt ontdekken: VHG Branche-opleiding heeft het allemaal!

Direct naar de website​ 

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief